Skip to main content
 
 

HEI, TULE MUKAAN KESTÄVÄLLE RETKELLE ERÄMAAHAN

REKISAFARIT / KOTAILLALLISET

Northern snow emotion Oy on Ylläksen alueen uusin ohjelmapalvelutoimisto. Vaikka yhtiön historia onkin nuori, niin henkilöstöllä ja omistajilla on kokemusta lähes 26 vuoden ajalta toteuttaa asiakkaillemme elämyksiä ja nautintoja Lapin erämaassa. Olemme valmiit viemään Sinut ja ystäväsi seikkailuun lumiseen erämaahan lämmitetyllä reellä. Seikkailuun joka jää maistumaan pitkään.

Palveluihimme kuuluvat myös maastoruokailut, nokipannukahvit avotulilla sekä illalliset tunnelmallisessa kodassa . Tullessasi vieraaksemme me huolehdimme, että retkenne on turvallinen elämys

Elämykset

Lähde kanssamme irti arjesta safarien safarille: muutaman tunnin erämaaseikkailulle. Matkalle, joka jää maistumaan pitkään…

PÄIVÄRETKI VITSAJOELLE

Suuntaamme Äkäslompolosta luoteeseen lumiseen metsään. Matkaamme lämmitetyssä ja katetussa reessä turvallisesti ja mukavasti nauttien lumisista maisemista.

Välillä pysähdymme ihailemaan luonnon muovaamia lumiveistoksia ja ihmettelemään metsän eläinten jälkiä. Puolimatkassa nautimme herkulliset eväät ja kuumat juomat lämpimässä kodassa.

Lisätietoa

Kesto
Noin 3h.

Soveltuvuus
Soveltuu kaikenikäisille ja myös liikuntarajoitteisille henkilöille.

Hinta
95,00€ per hlö, lapset 4-8v 60,00€ ja 4v 30,00€ aikuisten sylissä.

Saatavuus
Joka päivä klo 11.00 ja klo 15.00. Minimi 4 täyden hinnan maksavaa.

Varaa

TAIVAANTULIEN ETSINTÄÄ

Lämmitetty ja turvallinen katettu reki odottaa lähtövalmiina. Matkaamme pimeään metsään hyväkuntoista reittiä myöten. Reessä on läpinäkyvä katto, joten voimme ihailla tähtitaivasta matkan aikana.

Välillä pysähdymme ja tutkimme, näkyisikö taivaantulia eli revontulia. Puolimatkassa pysähdymme kodalle, jossa nautimme kuumat juomat ja eväät sekä kuulemme tarinoita revontulista.

Lisätietoa

Kesto
Noin 3h.

Soveltuvuus
Soveltuu kaikenikäisille ja myös liikuntarajoitteisille henkilöille.

Hinta
110,00€ per hlö, lapset 4-8v 75,00€ ja alle 4v 40,00€ aikuisten sylissä.

Saatavuus
Joka päivä klo 20.30. Minimi 4 täyden hinnan maksavaa.

Varaa

PILKILLE ERÄMAAJÄRVELLE

Matkaamme erämaajärvelle pois kylän läheisyydestä. Matkaa tulee noin 14km ja teemme sen lämmitetyllä ja katetulla reellä.

Perille päästyämme opas ohjeistaa kalojen narraamisen saloihin ja opastaa pilkkireijän teossa. Opas huolehtii pilkkijöistä ja tekee pienet kynsitulet antamaan hiukan lämpöä.

Mikäli Ahti suo antejaan niin siirrymme kodalle, jossa tuoreista kaloista teemme herkullisen makupalan. Opas valmistaa myös keiton lounaaksi ja nokipannukahvit.

Lisätietoa

Kesto
Noin 4-5h.

Soveltuvuus
Ei sovellu alle 8v lapsille.

Hinta
185,00€ per hlö ja lapset 8-12v 100,00€.

Saatavuus
Saatavuus tilauksesta 15.2. alkaen kauden loppuun. Minimi 4 täyden hinnan maksavaa.

Varaa

PÄIVÄRETKI LUMISEIKKAILUIHIN

Siirrymme lämmitetyllä ja katetulla reellä erämaakodallemme, jossa opas teitä odottaa. Pääsemme kokeilemaan lumikenkäilyä, liukulumikenkiä ja lumirakentamista sekä lapsille pulkkamäkeä.

Sään salliessa vietämme ihanan ulkoilupäivän ja nautimme lämpimässä kodassa herkullisen keittolounaan ja jälkiruuan. Paluumatkan teemme myös lämmitetyllä ja katetulla reellä.

Lisätietoa

Kesto
5-6h.

Soveltuvuus
Soveltuu kaikenikäisille.

Hinta
Lumiseikkailupäivän hinta 210,00€ per hlö, lapset 4-12v 140,00€ ja alle 4v 60,00€.

Saatavuus
Saatavilla tilauksesta. Minimi 4 täyden hinnan maksavaa.

Varaa

ILLALLISSAFARI KAIKILLA
AISTEILLA

Rakastatko lunta niin kuin me, rakastatko erämaan rauhaa niin kuin me, rakastatko hyvää ruokaa ja hyviä viinejä niin kuin me…

Silloin vastaus on Illallissafari kanssamme. Matkaamme lämmitetyllä ja katetulla reellä erämaa kodallemme. Siellä henkilökunta odottaa meitä tuoksuvien patojen kanssa. Saamme nauttia 3 tai 5 ruokalajin makuelämyksen, joka on valmistettu lähiraaka-aineista, kynttilöiden ja lyhtyjen luodessa tunnelmaa, ja jos olemme onnekkaita, niin ihailemme revontulia pohjoisen taivaalla.

Lisätietoa

Kesto
4-5 h.

Soveltuvuus
Kaikille

Hinta
Menu 1.
170,00€ per henkilö.
Viinipaketti
32,00€

Menu 2.
257,00 per henkilö.
Viinipaketti
48,00€ per henkilö

Minimi 6 hlö.

Saatavuus
Saatavana tilauksesta, vaikka joka päivä.

Menu 1Menu 2
Varaa

Hyvä tietää

Safareille voi ilmottautua toimistollamme, puhelimitse numeroon +358 40 356 8158 tai sähköpostilla simo@nsemotion.fi viimeistään retkeä edeltävänä iltana kello 17 mennessä.
Retken voi peruuttaa veloituksetta edellisiltaan klo 17 mennessä.

Pidätämme oikeuden muuttaa retkeä asiakkaiden turvallisuuden tai sääolosuhteiden mukaisesti.

Mikäli retki tai ajankohta ei sovellu aikatauluusi, teemme mielellämme tarjouksen pienellekin ryhmälle aivan millaisesta retkestä vain, aivan milloin vain.

Hinnat

Hinnat ovat voimassa 30.4.2023 asti.

Hintaan sisältyy aina kuljetukset noutopisteeltä Sisu Outdoor lähtöpaikalle ja takaisin. Oppaan palvelut, retken kuvauksissa mainitut tarjoilut ja ALV.

Pukeutuminen

Pukeutumisessa hyvä huomioida, että itsellä on lämmin talvivaatetus ja suosia kerrospukeutumista

Turvallisuus

Jokaisen retken alussa osallistujille annetaan turvallisuusohjeet ja opastetaan miten toimia hätätilanteessa.

Mikä lämmitetty reki?

Tilava lämmitetty reki, mukavilla penkeillä, ja isoilla ikkunoilla, soveltuu kaikille vauvasta vaariin niin illallissafareille kuin revontulien katseluun. Reki lämpeää webastolla, joten sinun ei tarvitse hytistä kylmässä, vaan voit keskittyä nauttimaan retkestä.

Ota yhteyttä

Northern snow emotion Oy Ylläs

Puhelin

+358 40 356 8158

Email

simo@nsemotion.fi

Safaritoiminnan osoite
Karilantie 14
95970 Äkäslompolo
FINLAND

Pickup Point
Sisu Outdoor, Sivulantie 1
95970 Äkäslompolo

Laita viestiä ja varaa